maj 21, 2006

Aj mina knän

Det är inte skönt att förflytta sig upp för trapporna i huset... Tydligen är jag på tok för tung för att springa. Vet inte om jag ska le av lycka att slippa eller gråta av sorg för att det är så kort tid kvar till den 27 augusti.

Camilla ringde idag. Hon har talat om jag hon inte tillåter att jag ger upp och frågade om jag skulle med ut idag på en promenad. Jag sa att jag inte hann, vilket var sant. Hon ringde när hon varit iväg. tjohej tjohå och 30 minuters springtid. Suck. Önskar att jag hade hennes beslutsamhet eller tjurighet. Hon köper knäskydd hon när hon har ont. Hur som helst så ska vi ut imorgon. Ska dessutom försöka tänka efter för och se vilka dagar jag kan gå/löpa. Ska vara i stugan i helgen - skorna ska med!!

Camilla ska springa ett lopp på söndag. Rätt sjysst mors dagspresent - till sig själv alltså.

seeya

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ett tips! Backa lite i träningen- gå mer och spring mindre. Akta Dina knän- de försöker säga Dig något.Jämför Dig inte med din kompis hela tiden, Du ska springa ditt lopp och hon springer sitt.
Lägg Din egen planering.Du kommer att klara detta fint, jag tror att Du är tjurigare än Du tror!!!!

Frutto sa...

Det du skriver är naturligtvis sant. Men jag vill ju att det ska gå bra och jag vill inte att kroppen sätter stopp när psyket är nog svårbrottat. Dessutom så gör Camilla och jag detta ihop och det är nog det som gör att jag kommer att få till det.