juli 12, 2007

Börja och Börja om

Det var en gång två dårar som var ute och sprang tillsammans. Dom hette Börja och Börja om. Dom sprang och sprang . Men till sist så slutade Börja att springa. Vem fortsatte?


Rätt!


Det var en gång två dårar som var ute och sprang tillsammans. Dom hette Börja och Börja om . Dom sprang och sprang allt enligt ett schema som dom kommit överens om. Men till sist så slutade Börja att springa. Varför vet ingen. Vem fortsatte?


Rätt!


Det var en gång två dårar som var ute och sprang tillsammans. Dom hette Börja och Börja om. Dom sprang och sprang allt enligt ett schema som dom hade kommit överens om. Men till sist så slutade Börja att springa. Varför vet ingen - utom möjligen Börja. Vem fortsatte?


Rätt!


Det var en gång två dårar som var ute och sprang tillsammans. Dom hette Börja och Börja om. Dom sprang och sprang allt enligt ett schema som dom kommit överens om (läst i en glansig tidning att det var bra). Men till sist så slutade Börja att springa. Varför vet ingen - utom möjligen Börja som hade viktigare saker för sig på träningsdagarna. Vem fortsatte?


Fel!


Det var en gång två dårar som var ute och sprang tillsammans. Dom hette Börja och Börja om. Dom sprang och sprang. Men till sist så slutade Börja att springa. Vem fortsatte?


Ingen forsatte. Börja bjöd ut sin vän på krogen och sedan var det bara att Börja om!


Seeya
Frutto

Inga kommentarer: